header
line
Konserter

Tradisjonell 16. mai konsert. 2018

Namdal Symfoniorkester kommer til Kulturhuset i Namsos 16. mai med konserten «Dagen før dagen – en festkonsert», og festkonsert skal det bli.
I år har vi, endelig, fått vår distriktsmusiker, cellisten Kjell Magne Robak til å spille Dvoraks berømte konsert for cello og orkester. Her har solist og orkester utfordringer på mange plan.
Orkestret har valgt Mendelssohns ouvertyre «Hebridene» samt Edvard Griegs Symfoniske dans nr 1.
Nytt av året er to unge solister fra Namsos som begge skal spille fra Mozarts rikholdige konsertlitteratur. Hannah spiller fra Mozarts fiolinkonsert nr 2 og Lea spiller fra Mozarts hornkonsert nr 3.
I år er Overhalla Mannskor gjester. I tillegg til eget program, skal koret og orkestret gjøre «Landkjenning» av Edvard Grieg med Kulturhusets egen Roger Grande som solist.
Verket har vært med på festkonsertprogrammet i flere omganger. Vi synes det er stas at en av byens egne utøvere står fram og er solist med orkester og kor.

Posted on 25 Apr 2018 by NSO

Festkonsert 16. mai 2017Velkommen til er en feiende flott festkonsert med et konsertprogram som passer for nasjonaldagen! Konserten begynner klokka 19.00 med dans i borggården kl. 18:30. I år vil en gjeng danseglade namdalinger fra dansegruppa NamSwing opptre sammen med Namdalsringen. De vil sette sammen et forrykende, fartsfullt og festlig program. I år vil også konsertprogrammet friskes opp med innslag fra musikaler og glødende gospelsang! Gospelkoret SALT under ledelse av Elina Karpinska er med blant orkesterets gjester, i tillegg til sangtalentet Amanda Flornes Kamara fra Namsos, som blant annet skal synge låter fra flere musikaler arrangert med orkester av Terje Adde. Det er også en ære å få presentere klaversolisten Gro Merete Hjertvik som skal spille Pianokonsert nr. 23 av Wolfgang Amadeus Mozart. Av de 27 pianokonsertene Mozart rakk å komponere, regnes denne som en av de fineste. Med et slikt variert program ser Namdal symfoniorkester med sin faste dirigent Anders Skaugen fram til konserten «dagen før dagen».

Program
Posted on 27 Apr 2017 by NSO

100 fioliner 2017Namdal Symfoniorkester arrangerer den tradisjonelle "De 100 violiner"-konserten. I år har vi med solister fra Namsos Kulturskole og musikklinja ved Olav Duun Videregående Skole. Vi har også med unge strykere fra Kulturskolen som spiller med oss i orkesteret. Dere får høre solister på Xylofon, fløyte, piano, fiolin og orgel framføre verker av Shostakovich, Mozart, Khatchaturian, Grieg, Seitz, Bach og Rachmaninov! I tillegg spiller orkesteret verker av bl.a. Bizet, Gounod og Schubert. Vi gleder oss til en konsert med variert og spennende innhold. Velkommen! Gratis inngang.
Posted on 17 Mar 2017 by NSO

Vrimmel 2016

Namdal symfoniorkester med gjester, bl.a Svein Kåre Haugen på trekkspill, Daniel Herskedal på tuba, Lasse Ehn på slagverk og Kjell Magne Robak på cello, holder konsert i Flatanger samfunnshus og Duun kirkePosted on 12 Oct 2016 by NSO

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next >>

Content Management Powered by CuteNews