header
line
Nyheter
100 fioliner 2013
Den tradisjonelle 100 fioliner-konserten arrangeres i år i samarbeid med Namsos komm. musikkskole og har som vanlig mange forskjellige innslag fra orkester og solister.

Omtale i NA

Program


Posted on 28 Feb 2013 by NSO
Guro imponerte alle!
Posted on 06 Nov 2012 by NSO
Høstkonsert 2012
Orkesteret har i år valgt å legge høstkonserter ut i distriktet til Høylandet og Snåsa. Konserten inngår i Fylkeskommunens kunst- og kulturfestival "Vrimmel" Vi har vært så heldig å få 18 år gamle Guro Kleven Hagen som solist i Beethovens violinkonsert og vi har lokale sangkor som gjester: Henholdsvis Høylandet blandakor og Snåsa blandakor som vil opptre både alene og sammen med orkesteret. På Høylandet vil det dessuten delta elever fra kulturskolen. Beethovens violinkonsert i D-dur med Guro Kleven Hagen blir uten tvil konsertens høydepunkt, og orkesteret vil i år for første gang på lenge også framføre en "hel" symfoni. Det er riktignok Schubert`s 8.(den ufullendte) med bare to satser, men dog. Program Høylandet
Program Snåsa
Posted on 24 Oct 2012 by NSO
Vellykket festkonsert 2012
Posted on 18 May 2012 by NSO
Festkonsert

Vellykket festkonsert

Namdal symfoniorkesters tradisjonelle konsert med gjester. På programmet bl.a. Grieg: Klaverkonsert, 1.sats Solist:Tor Morten Kjøsnes http://tor-kjosnes.weebly.com/ " Lenger enn langt" Solist: Kjersti Kveli http://www.kjerstikveli.com/ Grieg: I Dovregubbens hall Groven: Hjalarljod Vivaldi: Violinkonsert i a-moll Solist: Hannah Taubert. Spillum damekor framfører bl.a. norske folketoner (også samiske) i helt nye arrangement.

Program
Posted on 26 Apr 2012 by NSO
"Unge solister og 100 fioliner" 2012
Trio BBF med Bjarne Fiskum, Anders Bak og Trygve Brøske gjestet Namsos og Grong
Program
Posted on 26 Apr 2012 by NSO
Høstkonsert 2011
Tidlig høstkonsert i år, med verdenskjente musikere fra USA og Tyskland. Se bilder under "GALLERI".

Her er gruppens hjemmeside:
www.acousticeidolon.com

Program
Posted on 23 Sep 2011 by NSO

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Content Management Powered by CuteNews