header
line
Om oss
Øvingsplan
Øvingsplan ligger her

Oppdatert:
Posted on 22 Jun 2010 by NSO
Om Namdal Symfoniorkester
Namdal symfoniorkester, som er et av de 60 amatørorkestrene i landet, har passert 70 år, men lever fortsatt i beste velgående. Det er vel en liten prestasjon i seg selv og vi er både stolte og glade over at vi i så lang tid har vært med å presentere god orkestermusikk til glede både for musikere og publikum.

Orkesteret er medlem i Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund (NASOL). Vi har musikere i alle aldre, og det utrolig flott å oppleve hva generasjoner kan lære av hverandre. Musikken går over alle grenser, også aldersgrenser! Musikerne kommer fra Namsskogan, Snåsa, Grong, Namdalseid, Namsos, Nærøy, Overhalla, og Vikna.

Vi er ca 30 medlemmer i alle aldere og orkesteret er vel i dag det eneste samspilltilbudet for strykeelever i kulturskole og videregående skole i Namdalen.

Mange musikere har debutert som solister i orkesteret og vi prøver stadig å engasjere både kjente og ukjente solister til våre konserter. Vanligvis avholdes 2 - 3 konserter i året, og det har blitt en tradisjon med konsert 16. mai som opptakt til nasjonaldagen.

Dirigent og inspirator Anders Skaugen har nå vært dirigent siden 2005. Han er til daglig musikksjef i Musikktjenesten i Nordtrøndelag og kjører hver uke mellom Inderøy og Namsos for å dirigere orkesteret.

Posted on 22 Jun 2010 by NSO
Medlemmer
Medlemmer av Namdal Symfoniorkester, med adresse og telefonnummer.
Posted on 22 Jun 2010 by NSO
Styret
Her finner du medlemmene av styret for NSO.
Posted on 22 Jun 2010 by NSO
Kontakt
E-post:
namdalsymfoni@gmail.com

I artiklene "Styret" og "Medlemmer" finner du adresse og telefonnummer til de fleste medlemmene.

Namdal Symfoniorkesters hjemmesider er laget av
Karin Kvalvik
(c)2008-2010
Posted on 22 Jun 2010 by NSO
Content Management Powered by CuteNews